Projectes propis

Projectes específics que desenvolupem a La Salle Palamós per poder treure el millor de cada alumne, incentivant els seus valors, emocions i oferint una motivació constant.

Tecno-Pro

A partir d’activitats integrades als Projectes treballem conceptes com pensament computacional, codi i programació, robòtica i electrònica , disseny digital i producció analògica i recursos de comunicació i d’aprenentatge digitals.

TIL

Aprenentatge més competencial, actiu, profund i significatiu de les llengües que impartim a l’escola, mitjançant Projectes de comunicació integrats amb els que es promouen activitats d’intercomprensió de les diferents estructures i usos de les llengües del territori o properes als alumnes.

Fem Salut

Proposem a la família a unir-se d’una manera valenta a crear bons hàbits alimentaris, i per això participem en els programes de Pla de Consum de Fruita i llet a les escoles.

Solidaritat

A l’escola potenciem la solidaritat amb diferents propostes, activitats i campanyes que pretenen acostar l’alumnat a les diferents realitats del nostre entorn i del nostre món. Així participem anualment en la campanya de Nadal en favor del Quart Món a través de Fundació Comtal i en el projecte solidari en favor del Tercer Món a través de Proide.

També potenciem la solidaritat:

  • Ajudant els companys de la mateixa escola i esdevenint els seus “padrins” en alguna acció concreta.
  • Organitzant i participant en diferents activitats i formant part de la Taula Solidària de Palamós per tal de dur a terme activitats com la recollida de joguines, Festival Proide, gots-barraques Festa Major,paradetes solidàries…
  • Participant anualment en el concert solidari que organitza la Salle Catalunya i que se celebra cada any entorn del dia de la Pau.
  • Celebrant cada 30 de gener el Dia Escolar de la No violència i de la Pau (DENIP), entenent la Pau com un dels fruits de la solidaritat.