CASAL ESTIU 2024

Uneix-te a l'aventura de l'estiu amb el nostre casal per a nens i joves! En un món on la diversió i l'aprenentatge es fusionen, el nostre casal ofereix als teus fills/es l'oportunitat perfecta per a explorar, descobrir i crear records inoblidables.

Submergeix-te en un ambient ple de riures, amistat i activitats emocionants dissenyades per a estimular la imaginació i fomentar el creixement personal. Des d'emocionants excursions a l'aire lliure fins a l'emoció dels esports, cada dia està ple de noves experiències que inspiraran al teu petit a aconseguir noves altures.

El nostre equip de monitors/es professionals està dedicat a brindar una experiència segura i enriquidora per a tots els participants. A les instal·lacions de l'escola La Salle i un enfocament en la seguretat en tot moment, pots estar tranquil sabent que el teu fill està en bones mans mentre gaudeix de la diversió de l'estiu.

No et perdis l'oportunitat que el teu fill/a formi part d'aquesta experiència única. Inscriu-ho avui mateix i prepara't per a un estiu ple d'aventures, aprenentatge i diversió sense fi!

Reserva ara i fes que aquest estiu sigui inoblidable per al teu petit/a o jove!

RECORDEM QUE EL SERVEI DE MENJADOR NOMÉS INCLOU MONITORATGE, EL MENJAR EL PORTA CADASCÚ DE CASA SEVA AMB TUPPER.

Ompliu el següent formulari per a fer la vostra reserva. Haureu de fer especial atenció amb el mail, vigileu a escriure'l correctament, sense espais. Gràcies