972 314 236

b7002570@xtec.cat

Voleu conèixer La Salle Palamós?

Concerta la teva cita personalitzada i coneix l’escola

Coneix l'escola

library

Projecte educatiu

panorama

Instal·lacions

La Salle Palamós, el nostre compromís, el seu futur

L’escola té totes les etapes concertades per la Generalitat de Catalunya i forma part de la xarxa d’escoles de La Salle Catalunya. La Salle Palamós és una escola amb una tradició de més de 100 anys que compta amb les etapes:

  • Educació Infantil
  • Educació Primària
library

El nostre projecte educatiu

A La Salle tenim un estil pedagògic centrat en la persona i el seu desenvolupament humà i intel·lectual. El nostre projecte educatiu es basa en quatre pilars fonamentals:

01

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

02

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

03

Educació en valors

Proporcionem a les persones d’una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

04

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

Nou Context d’Aprenentatge

Nou Context d’Aprenentatge

Transformant l’educació, transformem el món.

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA) que ja es viu a les aules de La Salle se sustenta sobre una innovadora proposta metodològica basada en diferents moments d’aprenentatge.

panorama

Les nostres instal·lacions

Imatges dels diferents espais de l’escola

users

Entrevista personal

Envieu el següent formulari per a rebre informació personalitzada

Jornades de Portes Obertes

Vine a veure'ns a les Jornades de Portes Obertes el proper 25 de febrer 2023  i coneix l'escola. Omple el següent formulari per reservar la teva visita personalitzada.