Coincidint amb el període de pre-inscripció, avui el conseller Josep Bargalló ha visitat sis escoles de la comarca. L’ acompanyaven l’alcalde Lluís Puig, en Martí Fonalleres, Director Territorial d’ensenyament, en Xavier Vilà, director adjunt, així com altres representants de l’ajuntament i del Departament d’educació.

A La Salle ha vingut de bon matí, a l’hora d’entrada dels alumnes. Ha visitat la zona d’espai maker/lego de l’escola, les aules de primer, segon i tercer i també les d’infantil de 5 anys.

Hem pogut explicar-li projectes propis del nostre centre com són el Nou Context d’Aprenentatge, Programes La Salle i el que ha engegat l’AMPA sobre la Diversitat familiar en col·laboració amb la Universitat Autònoma.

També hem pogut fer un petit seguiment del Projecte de Tractament Integrat de Llengües TIL, que enguany certificarem i que ens acreditarà com a Centre Innovador pel Departament.

Ha estat una visita llampec on s’ha  pogut respirar l’ambient d’aprenentatge, de valors i de familiaritat que vivim a La Salle Palamós.

conseller1 conseller 2